Μίλτος Τσιάκαλος // Life Coaching

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς;

Ελάτε να χορέψουμε με την ευτυχία στη διάλεξη μου την Κυριακή 10/12 σε ένα χορό που θα ακολουθεί τα βήματα των πιο πρόσφατων ερευνών της Θετικής Ψυχολογίας όπως και της εμπειρίας μας. Θα γίνει αναφορά στην εφαρμογή τους στην καθημερινότητά μας και τη σημασία της ευτυχίας στη διαχείριση των ανθρώπινων σχέσεων.
Στο δεύτερο μισό της ομιλίας θα αναφερθώ σε τρόπους συμπεριφοράς για αποτελεσματικότερη επικοινωνία, επίλυση συγκρούσεων, συγγνώμης και συγχώρεσης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση μαζί σας με εξατομικευμένες απαντήσεις μέσω των μεθόδων του life coaching στις προσωπικές σας εμπειρίες-απορίες στα συγκεκριμένα θέματα.

Η διάλεξη και η συζήτηση θα πραγματοποιηθούν από τις 11.30 μέχρι 14.30 στο Γκάζι στον υπέροχο χώρο του -ismos Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου. 
Η συμμετοχή είναι στα 20€ και σε περίπτωση 2 ατόμων θα υπάρχει έκπτωση 20%.
Σε διπλανή αίθουσα θα λειτουργεί η έκθεση τέχνης Memorabilia με ελεύθερη είσοδο.

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ για την προκράτηση της θέση σας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

email: miltostsiakalos@lifecoaching.gr

Σας περιμένω να χορέψουμε μαζί...

Μίλτος Τσιάκαλος

-------------

Είμαι ο Μίλτος.

Ανέκαθεν υπέρμαχος της αλλαγής και της προσωπικής εξέλιξης.

Ασχολούμαι με το coaching από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει το μονοετές βιωματικό πρόγραμμα ‘Diploma in Personal & Executive Coaching’ που είναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών από την Association for Coaching και  προσφέρεται από το Athens Coaching Insitute.

Θεωρώ ότι πολλοί από εμάς συμβιβαζόμαστε με μια ζωή που δεν ακολουθεί τις πραγματικές μας επιθυμίες και δεν αξιοποιεί όλο το δυναμικό μας. Οι περισσότεροι το αναγνωρίζουμε, θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, ωστόσο μένουμε αγκιστρωμένοι στην παρούσα κατάσταση είτε γιατί δεν ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, είτε γιατί δεν έχουμε το θάρρος να ξεκινήσουμε τις αλλαγές που θέλουμε, είτε γιατί έχουμε μάθει συμπεριφορές οι οποίες αντί να ευνοούν την δοκιμή περισσότερο ενθαρρύνουν το συμβιβασμό και την προσαρμογή.

Μέσω των προσωπικών μου βιωμάτων σε καταστάσεις που έπρεπε να αλλάξω συνειδητοποίησα την σημασία του να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας όσο και αν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με τον κοινωνικό μας περίγυρο, ο οποίος θέτοντας σαν προτεραιότητα τη δική του ασφάλεια προσπαθεί συνήθως να μας κρατήσει στον συμβατικό τρόπο σκέψης.

Όλες οι αλλαγές που αποζητούσα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μου φαινόντουσαν αδύνατες να πραγματοποιηθούν θεωρώντας το κόστος πολύ μεγάλο. Μέσω της ενδυνάμωσης από τους κατάλληλους ανθρώπους κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν να ακολουθήσω τον δικό μου τρόπο σκέψης και να αναλαμβάνω το όποιο ρίσκο. Τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Είμαι πρόθυμος να γνωριστούμε, να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις, να σας εισάγω στην μεθοδολογία του life coaching και αν το επιθυμείτε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία πάνω στην επίτευξη των δικών σας στόχων.

Για όσους ενδιαφέρονται για την επαγγελματική μου πορεία, μπορείτε να βρείτε το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό μου προφίλ στο Linkedin