Ένα Χρυσό Καλοκαίρι σε Μυστική Αυλή // Μαγική Ροδιά

Η Μαγική ροδιά, δημιουργεί καλλιτεχνικό κόσμημα από χαρτί, έτσι απλά και χαρούμενα, με έμπνευση την καθημερινότητα, τα φρούτα, τα λουλούδια, τους φίλους, τις σχέσεις. Με πολύ κέφι και μεράκι, με πολλά χρώματα, διάθεση για παιχνίδι χαρίζει στιγμές “μαγικές”. Το χαρτί και η τυπογραφία είναι τα αγαπημένα υλικά της. Συνδυασμένα με το πολύχρωμο και χαρούμενο στυλ της, τα κοσμήματα έχουν μοναδικό χαρακτήρα και ύφος, είναι γεμάτα παιδικά όνειρα και γνησιότητα.

magiki rodia article01

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή, Το “χρυσό καλοκαίρι...σε μια μυστική αυλή” είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Μαγική ροδιά, ενα καινούριο βήμα στη δημιουργία, όπου το χαρτί παντρεύεται με το χρυσό. Τα χρώματα και τα πινέλα χορεύουν, τα σχέδια βουτάνε στις πάστες και απολαμβάνουν τα χάδια του χρυσού και του ασημιού! Κορδόνια, κορδέλες, κουτιά και γυρλάντες περιτριγυρίζουν το φως και την έμπνευση!

magiki rodia article02

Το αγαπημένο Love me do θα επιμεληθεί την παρουσίαση-στήσιμο της έκθεσης, με γούστο και πολλή αγάπη, όπως το κάνει πάντα! Στην μυστική αυλή του -ισμός θα υπάρχουν επιλεγμένα έπιπλα που φιλοτέχνησαν τα Μετέπιπλα, ειδικά για την έκθεσή μας. Ετοιμάζουμε μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς!!! Μια μεγάλη γιορτή δημιουργίας!

magiki rodia article03

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 11:00-22!00

magiki rodia facebook