Σύγχρονος χώρος τέχνης με άρωμα παλιάς Αθήνας

Σε ένα γραφικό και προσεγμένο κτίσμα «της παλιάς Αθήνας», σε μια εξαιρετική θέση προβολής στη γωνία της πολυσύχναστης οδού Τριπτολέμου με την πιο «ήσυχη» οδό Ευπατρίδων, βρίσκεται ο νέος Χώρος Τέχνης-Γκαλερί –ισμός. O –ισμός άνοιξε τις πόρτες του το χειμώνα του 2014 στο Γκάζι και φιλοδοξεί να γίνει ένα σύγχρονο στέκι πολιτισμού. Κατά μια ερμηνεία της κατάληξης «–ισμός», της αμέριστης δηλαδή αγάπης κάποιου για την εφαρμογή του εκάστοτε ουσιαστικού που προπορεύεται, ο –ισμός με γνήσια αγάπη για την Τέχνη, εγκαταστάθηκε στην περιοχή με πρόθεση να δημιουργήσει χώρο για αυτή!

Ο χώρος του –ισμού, διατίθεται να φιλοξενήσει από πρωτοεμφανιζόμενους, ανερχόμενους καλλιτέχνες, βοηθώντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη νέων ταλέντων, έως καταξιωμένα ονόματα στο χώρο τους. Από φωτογραφία εώς γλυπτική, ανοιχτός σε όλα τα είδη και κάθε καλλιτεχνική άποψη, ο –ισμός μπορεί να αποτελέσει το «σπίτι» για οποιαδήποτε εικαστική έκθεση!

Ως γνήσιος θιασώτης της Τέχνης, ο –ισμός δεν περιορίζεται μόνο στη φιλοξενία εικαστικών εκθέσεων, αλλά διατίθεται και φιλοδοξεί να στεγάσει καθε δραστηριότητα, που σχετίζεται με αυτή. Κάθε καλλιτέχνη και φιλότεχνο! Αφήνοντας σ’ εσάς το κενό πριν την κατάληξή του και κατ’ επέκταση το χώρο του να γεμίσει με τα χρώματα, τις εικόνες και τις στιγμές σας.

Συμπληρώνοντας το κενό της περιοχής ως προς την απουσία ενός περιβάλλοντος με αποκλειστική δραστηριότητά του την Τέχνη –και όχι απλά μιας αίθουσας διαθέσιμης προς ενοικίαση ή μιας συμπληρωματικής δράσης ενός ψυχαγωγικού χώρου– και ταυτόχρονα πιο οικείος από την ευμεγέθη Τεχνόπολη και πιο προσιτός συνεπώς οικονομικά, δημιουργώντας το δικό του «κενό» χώρο, ο –ισμός ήρθε για να μείνει!

Επιλέγοντας τον –ισμό, κάνετε την προσιτή επιλογή μιας ολοκληρωμένης πρότασης, ιδιαίτερης αισθητικής, με τη μοναδικότητα μιας γεύσης από παλιά Αθήνα! Εκεί που η τέχνη γίνεται «εθ-ισμός»!